Bygg din egen Harley Davidson

Har du någonsin funderat på att bygga din egen motorcykel i miniatyr? Att bygga om din befintliga motorcykel alternativt bygga en helt ny motorcykel? Sluta fundera. Det är roligt, och går alltid att ta hjälp av återförsäljare och deras kunskaper.

Skapa känslan

När mörkret smugit sig på är det mysigt att slå sig ner med tända ljus, något varmt att dricka och en sprillans ny modellsats. Visst finns det hemsidor där det går att bygga sin egen motorcykel digitalt, men det är knappast som att bygga på riktigt.

Det är något alldeles särskilt med att få uppleva alla detaljer, delar, färger och lukter i verkligheten. Men det bästa är känslan som skapas när varje del hittar sin plats och bildar en helhet som är så mycket större än summan av delarna.

Modellbyggsatser för alla

Visst är det roligt att bygga vackra modeller av till exempel flygplan, bandvagnar och skepp. Men att bygga ihop ett fordon som faktiskt går att köra en dag är oslagbart! Här kommer modellsatser för motorcyklar in i bilden. Och vad kan då vara bättre än klassikernas klassiker: Harley Davidson.

Flera varianter

Föredrar du en klassisk klarblå och silvrig Touring eller kanske en militärgrön veteran med extra utrustning? Alfa Hobby säljer båda dessa modeller samt massvis med andra modellsatser på sin hemsida.