Upplev Formel 1 live – boka din F1 resa idag

Alla motorintresserade borde unna sig att se ett Formel 1-lopp live. Att känna stämningen, vibrationerna och den ljuva doften av bränt gummi är något i särklass. I Formel 1 möts den absoluta toppen av teknologisk spjutspetskompetens och rå tävlingsinstinkt. Tillsammans blir det alltså en fartfylld fest utan dess like någonstans i idrottsvärlden. 

En oförglömlig erfarenhet

Formel 1 är motorsportens kungaklass och körs därmed på världens mest legendariska banor som Silverstone i England och Monza i Italien. Miljontals människor följer mästerskapet varje år vilket sålunda gör det till en av de allra största publiksporterna.

Som åskådare kommer du att få se de bästa racerförarna i världen kämpa om mästerskapet i hisnande farter och våghalsiga dueller. Välj att sitta längs en raksträcka och se bilarna susa förbi i över 350 kilometer i timmen, eller vid ett mer tekniskt parti som en chikan eller en serie svåra kurvor.

Väl på plats kan du med fördel dessutom passa på att uppleva din valda destinations kultur, mat och sevärdheter. En väl hopsydd resa kan således bli en glädjefylld och spännande vardagsflykt för hela familjen.

Vad väntar du på?

Utforska mer här om hur du går tillväga för att säkra din bästa semester någonsin!