Ute på tävling

Tävling

Om du själv tävlar i någon form utav motorsport som till exempel motorcross, vet du att det kan bli många timmars dötid och väntande mellan de olika loppen. För att inte frustrationen ska få det bästa utav en, är det därför bra att ha en del saker som du kan göra medans du väntar.

En bra grej som dessutom kan fungera som uppvärmning inför racet är att dra ihop ett gäng och försöka hålla en fotboll i luften mellan er, där samma regler gäller som i riktig fotboll. Du får med andra ord inte använda dina händer för att transportera runt bollen, utan får istället tillgå era adderade fötter, huvuden och knän för uppgiften.

Känner du istället bara för att slappa och döda lite tid i husbilen eller husvagnen, är ”Slots Angels” som du bland annat kan spela hos Vera & John, perfekt för en motorgalning. Spelet är nämligen visuellt uppbyggt utav biker-karikatyrer och bjuder dessutom på sköna motorcykelljud. Det är med andra ord lätt att gilla denna videoslot som du dessutom kan lira helt gratis utan att satsa en krona. Gillar du dock den riktiga hetluften och spänningen rekommenderar vi att du gör ett besök på vasacasino.se innan du börjar din resa. Där hittar du nämligen bra erbjudanden från de ledande spelbolagen, vilket självfallet är dumt att tacka nej till som spelare.

Under samma kategori (slappa) infaller även nästa tips. Att läsa en bra bok är aldrig fel medans du väntar, även om du kanske ska passa dig för att läsa för tätt inpå. Du känner säkert till att det är lätt att bli lite sömnig av att läsa, något som du självfallet inte vill vara när det är dags för action. Du undviker en fadäs som denna genom bra planering genom att vara ute i god tid innan. Detta möjliggör även för att du vissa gånger ska kunna ta just en liten tupplur, för att sedan tagga igång lagom inpå start.